Ultraboard 960 Toetsenbord

Availability: In stock | delivery within 2 - 5 days
SKU: 110738
GTIN: 8719274673491
*
Product description

Het nieuwe Ultraboard 960 is een compact toetsenbord met een numeriek gedeelte. Door de pijltjestoetsen op een andere plaats neer te zettten, is het gelukt om het toetsenbord 8 centimeter minder breed te maken. Hierdoor is het een compact toetsenbord voor de gebruiker die niet zonder numeriek gedeelte kan. Dankzij de lichte toetsaanslag en het numerieke gedeelte wordt het toetsenbord vaak geadviseerd voor gebruikers met administratieve werkzaamheden. 

Ergonomisch verantwoord

Omdat het een compact toetsenbord is, houd je ruimte over voor een ergonomische muis naast het toetsenbord. Zo houd je toetsenbord en muis binnen de schouder zone en kun je ergonomisch werken. Gevolg is dat er niet buiten de zogenaamde comfort (schouder) zone hoeft te worden gewerkt. De korte reikafstand tot de muis voor rechtshandigen draagt bij aan een zo goed mogelijk werkcomfort.

Geïntegreerde sneltoetsen

Het muisgebruik vermindert door extra functietoetsen als knippen en plakken. De Ultraboard 960 is gemakkelijk mee te nemen in de laptoptas en is een volwaardig alternatief voor het traditionele toetsenbord. Daarnaast heeft de Ultraboard 960 twee USB-ingangen.

Products specifications
Attribute name Attribute value
Merk BakkerElkhuizen
Lengte 14,7 cm
Breedte 28,5 cm
Dikte 1,9 cm
Links of rechts Links en rechts
Type driver Plug & play
Type toetsenbord Balans
Nummeriek ja
Compatibiliteit Mac & Windows
Warranty 2 years
Aansluiting Bedraad